schminkvoorbeelden
Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee moet houden als u besluit om zelf te gaan schminken. Als eerste natuurlijk het materiaal zoals penselen en sponsjes. De aanschaf van deze materialen vergt een (kleine) investering maar als u voor het juiste merk en een goede kwaliteit kiest kunt u de materialen een lange tijd gebruiken.

Er zijn een aantal merken die Marsha zelf gebruikt zoals PartyXplosion, Superstar en Grimas. Bij ieder schminkvoorbeeld kunt u vinden welke materialen er gebruikt worden. Hier worden meestal alleen nummers en kleuren genoemd. U kunt dan zelf bepalen welk merk u graag aan wilt schaffen. Ook bij de kleuren is dit het geval. Bij sommige merken zijn de kleuren onder een kleurnaam te vinden en bij andere kun je ze vinden onder een code.

Een ander belangrijk aspect zijn de schminktechnieken. Mooie bloemetjes maak je bijvoorbeeld door je penseel vanaf de punt plat te drukken. De diverse technieken komen in de schminkvoorbeelden vanzelf aan bod. Let u erop dat de meeste technieken sommige oefening vergen, geef dus niet meteen op als het de eerste keer niet lukt. Bekijk de schminkvoorbeelden eventueel opnieuw. Wilt u graag dat Marsha u de voorbeelden uit komt leggen? Neem dan even contact op via het contactformulier of stuur een email naar info@facepainting.nl.

Mijn schminkvoorbeelden zijn onder andere:

Basis schminkvoorbeelden
Bloemen
Bloemenregenboog
Masker
Regenboogmasker

Schminkvoorbeelden dieren
Bijtje
Cheetah
Dolfijn
Kat
Lieveheersbeestje
Paard
Tijger
Vlinder

Schminkvoorbeelden typetjes
Draak
Heks
Monster
Prinses
Wuppie

Feest schminkvoorbeelden
Halloween

Schminkvoorbeeld Bloemenregenboog

Schminkvoorbeeld Cheetah

Schminkvoorbeeld Prinses