schmink clown
Wilt u graag een schmink clown huren? Marsha kan zich voor uw feestje of gelegenheid speciaal naar een schmink clown transformeren. Daarnaast heeft zij een aantal collega’s die de kinderen fantastisch kunnen vermaken en natuurlijk schitterend kunnen schminken. Naast schminken kunnen wij dan ook ballonfiguren maken. De kinderen worden dan geschminkt als bijvoorbeeld een tijger en krijgen ook stoere tijgeroren en tijgerstaart!

Heeft u hierover vragen of wilt u mij boeken, dan kunt u het formulier aan de rechterzijde invullen of een email sturen naar: info@facepainting.nl. Als u zoveel mogelijk informatie over uw gelegenheid invult kan ik u vervolgens het beste informeren over de mogelijkheden.

Wilt u graag een leuke schmink clown huren?

Kijk dan ook eens op de website van Clown-Boeken.nl. Hun bieden u een uitgebreid aanbod schmink clowns in uw regio voor vrijwel iedere gelegenheid! Of het nu gaat om een kinderfeestje, familiedag, personeelsdag, buurtfeest of huwelijk, op de website van Clown-Boeken.nl bent u hiervoor aan het goede adres. Een leuke schmink clown huren kan eenvoudig en snel via Clown-Boeken.nl.

Kies eenvoudig de door u gewenste clown, vul het contactformulier in en binnen enkele uren hoort u of de clown beschikbaar is. Kortom verras uw kinderen met een leuke schmink clown!

Direct een schmink clown huren? Kijk dan eens op: www.clown-boeken.nl.

Volg ons YouTube kanaal

YouTube Schminkvoorbeelden