ballonnenclown huren
Wilt u naast een schminkclown tevens een ballonnenclown huren? Marsha maakt in een handomdraai de leukste ballonfiguren! Ze kan tijdens uw verjaardag of feestje uw kinderen schminken en daarnaast ook supergave ballonfiguren maken. Gegarandeerd een geslaagde dag met heel veel plezier!

Ballonfiguren zijn altijd een succes (zelfs voor volwassenen!). Het is leuk om te zien hoe deze worden gemaakt en daarnaast voor kinderen bijzonder om te hebben. Marsha (Clown Mika) maakt in een mum van tijd de leukste ballonfiguren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hondje, muis, olifant, papegaai (die echt op je schouder zit), een hartje met tortelduifjes, slang, zwaard, aap in een palmboom en ga zo nog maar even door.

Uw kinderen kunnen het zo gek niet bedenken of Clown Mika maakt met ballonnen de leukste figuren! Daarnaast mogen uw kinderen ook zelf meehelpen en de leukste ballonfiguur zelf proberen te maken. Ze zullen ervaren hoe moeilijk dit nog is.

Wilt u graag een leuke ballonnenclown huren?

Wilt u meer informatie over Clown Mika of haar direct boeken? Kijk dan op de ballonnenclown pagina op Clown-Mika.nl of op clown huren Eindhoven op Clown-Boeken.nl.

Volg ons YouTube kanaal

YouTube Schminkvoorbeelden